De C500 vanaf nu exclusief vertegenwoordigd door
Bensel Cars, Seval e Cargo & Burgers carrosserie
Bensel Cars, Seval e Cargo en Burgers Carrosserie slaan de handen ineen om samen de C500 op de Nederlandse markt te vertegenwoordigen. De C500 is een volledig, licht elektrisch, vrachtvoertuig (LEVV). Met de veelzijdige expertise en goede samenwerking kunnen de drie partijen elk klantsegment in Nederland uitstekend bedienen.

Burgers Carrosserie
Burgers Carrosserie is een familiebedrijf dat oorspronkelijk gevestigd is in Nederland. Het bedrijf werd in 1925 in Aalsmeer opgericht door de heer Burgers. Burgers Carrosserie is gespecialiseerd in gesloten opbouwen, daarnaast zijn ze de ontwikkelaar en producent van de Double Deck trailers. Dit zijn trailers met een extra laadvloer, hierdoor ontstaat er 60% meer laadvermogen. De Double Deck trailers zijn inmiddels een begrip en worden door tientallen dealers in Europa verkocht. Naast de trailers en carrosserieën werkt Burgers sinds 2018 nauw samen met Seval e Cargo om de licht elektrische vrachtvoertuigen van Seval in de markt te zetten. Sinds vorig jaar is Burgers daarom ook mede-importeur geworden van deze LEVV.

Bensel Cars
Het bedrijf Bensel Cars uit Apeldoorn is sinds 2014 actief op het gebied van elektrische mobiliteitstoepassingen. Door de jaren heen is Bensel Cars uitgegroeid tot een zeer bekende leverancier van golf & utility voertuigen. Naast de assemblage van onze eigen voertuigen zijn wij tevens als merkonafhankelijke serviceorganisatie gespecialiseerd in het verrichten van service & onderhoud aan voertuigen van merken zoals EZGO, Club Car en Yamaha.
Buiten de vele branches die we nu bedienen, willen we met de C500 onder ander de logistieke vraagstukken in de binnenstad gaan invullen.

Seval e Cargo
Seval e Cargo is sinds de oprichting in 2018 de Nederlandse importeur van de Seval Cenntro elektrische voertuigen. Vanuit China worden de onderdelen van het in Frankrijk ontwikkelde voertuig geleverd. Seval e Cargo assembleert, waarborgt de kwaliteit, en voorziet de voertuigen van de juiste keuring, op eigen locatie langs de A2 in Nieuwer-Ter-Aa, Breukelen. De Seval C500 is 100% elektrisch en is daarom uitermate geschikt voor de last-mile in stad en streek. Het voertuig is een licht elektrisch vrachtvoertuig en is inmiddels al ingezet in verschillende sectoren. Seval probeert met de juiste partners de logistiek efficiënter en duurzamer te maken. Daarom heeft het bedrijf met zijn partners al verschillende concepten in de markt gezet zoals HET DC, de Seval Wip Trailer en de FlexTemp LEVcombiv.l.n.r. Robert van der Grinten, Marco Kranenbroek, Alex Severs 
Samen de Nederlandse markt bedienen
Sinds begin dit jaar hebben Burgers Carrosserie, Bensel Cars en Seval e Cargo een overeenkomst getekend om samen de verkoop te gaan doen voor de Nederlandse markt. Met deze samenwerking ontstaat er veel synergie tussen de bedrijven. Zo hebben Seval en Burgers; voertuig en opbouw onder één dak, daarnaast heeft Bensel Cars met zijn ervaring van ruim twee decennia de knowhow voor de service van de voertuigen. Met de veelzijdige expertise van deze bedrijven kan nu elke klant in Nederland worden bediend. Burgers heeft ervaring met grote retailers, Bensel Cars is een grote naam in de recreatiebranche en Seval heeft inmiddels klanten in een tiental verschillende MKB segmenten. Burgers en Seval gaan het voertuig in de markt zetten onder de naam Seval C500, bij Bensel Cars krijgt het voertuig de naam Bensel C500.
Logo BurgersOns bedrijfWerken bij BurgersCertificaten/DownloadsAlgemene voorwaarden
@2024 Burgers 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram