Burgers staat in de finale van Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2022!

In 2021 heeft Burgers met volle trots de verkiezing van Onderneming van het Jaar 2021 Gemeente Aalsmeer gewonnen. Toen werd ons verteld dat de jury ons aanraadde om ook mee te doen met Ondernemingsverkiezing Noord-Holland. Daarom hebben wij ons opgegeven om ook mee te doen aan deze verkiezing van 2022. In maart is er een jurylid langs geweest om te zien wat voor bedrijf Burgers is. Op basis van dit bezoek is besloten dat Burgers van de top 30 ondernemingen die meedoen, door gaat naar de finale van de laatste 10 ondernemingen. 

Er staan leuke en spannende dingen te wachten de komende tijd. Onder andere komt Noord-Holland Media en Noord-Holland Nieuws langs om verschillende foto- en videoreportages te maken. Binnenkort komt er ook weer een nieuwe jury langs om ons te bezoeken en vragen te stellen over wat voor bedrijf Burgers is, wat voor producten er geproduceerd worden en hoe Burgers inspeelt op de nieuwste trends en actualiteiten. 

Vanaf nu kan er ook gestemd worden op de publieksprijs. Klik op onderstaande link om te stemmen:

Publieksprijs


Benieuwd naar de producten die Burgers aanbiedt? Ga naar Double Deck trailer of naar Specials om te zien wat de mogelijkheden voor u zijn! 
 
OVHJ Aalsmeer 2021
Logo BurgersOns bedrijfWerken bij BurgersCertificaten/DownloadsAlgemene voorwaarden
@2024 Burgers 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram