Burgers staat op de IAA 2022

Na lang wachten is het eindelijk zover! Dit jaar staat weer de IAA gepland om door te gaan van 20 september 2022 tot en met 25 september 2025. Burgers staat op de gezamenlijke stand van de RAI Vereniging, samen met Caralu, Coxx Mobile Systems, Imbema, Joloda Hydroroll, Heiwo, Pacton Trailers, BE-Combi, Tilbox en Estepe.

Onze stand is 800m2 en kun je vinden in hal 25, standnummer C61 en C71. We gaan twee van onze Double Deck trailers presenteren op de beurs. Eén van deze twee Double Deck trailers is een gekoelde editie, kan 53 pallets vervoeren en heeft achterdeuren om direct aan een dock te kunnen aansluiten om makkelijk in- en uit te laden. De andere Double Deck trailer is een ambient editie, met een buitenlift, waarbij makkelijk op de grond geladen en gelost kan worden, bij bijvoorbeeld winkels. Deze editie worden veel gebruikt door retailers als Action en Zeeman. Enkele bekende klanten van de Double Deck trailer zijn Action, Zeeman, C. van Heezik, EMONS, SPAR en Dobbe Transport.

Nieuwsgierig naar de Double Deck trailer? Klik hier!
Logo BurgersOns bedrijfWerken bij BurgersCertificaten/DownloadsAlgemene voorwaarden
@2024 Burgers 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram