Bij Burgers bouwen we onze voertuigen op bijna 100 jaar ervaring. In 1925 begon Koos Burgers met het leveren van boerenkarren en andere landbouwvoertuigen.

Sindsdien is Burgers uitgegroeid tot een ware specialist in gesloten opbouwen, geheel gebouwd op maat met eigen serviceafdelingen, waarvan 3 in Nederland: Aalsmeer, Zwaagdijk en in Maasbracht.

Visie

Burgers staat al bijna 100 jaar lang klaar voor haar klanten met maatwerk. Wij staan voor kwaliteit en service en ontzorgen op elk gebied van gesloten carrosserieën de klant. Wij zoeken samen met de klant naar de beste oplossing op het gebied van nieuwbouw en het onderhouden en services van hun bestaande transportmiddelen.

Missie

Burgers wil in de toekomst een kwalitatieve bijdrage blijven leveren op het gebied van efficiënte en duurzame vervoersoplossingen over de gehele wereld.

Door een goede samenwerking tussen onze klanten en medewerkers streven wij er naar om tot steeds betere oplossingen te komen.

Neem een kijkje binnen het bedrijf

Logo BurgersOns bedrijfWerken bij BurgersCertificaten/DownloadsAlgemene voorwaarden
@2024 Burgers 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram