Bert Jonk Burgers
Laadbakken


Deze polyester hoogwaardige carrosserieën worden onder andere gebouwd volgens het nat-in-nat principe. Voordelen van dit proces zijn onder andere de hoge isolatiewaarde, hoge sterkte van de panelen en de waterbestendigheid van de carrosserie waarmee een lange levensduur wordt gewaarborgd.

De fabriek is gespecialiseerd in het op maat fabriceren van koelcarrosserieën naar gelang de wensen van de klant. De carrosserieën worden standaard voorzien van RVS afwerking aan achterzijde en extra versterkingen in de wanden, waar nodig.

Specificaties
• Koelunits diesel of elektrisch leverbaar
• Laadbak met of zonder vriesstraat,
  tussenwanden, klapschotten en
  eventueel isolatiekussens verkrijgbaar
• FRC leverbaar
• Onderbouw + achtersluitend
• Laadkleppen wel of niet in Piek
• Carrosserieën wel of niet in Piek
• Achterzijde in meerdere uitvoeringen
   verkrijgbaar: Topklep, deuren of geheel
  afsluitende laadklep
Trailers


Burgers levert maatwerk op het gebied van gesloten carrosserieën voor vele markten. De fabriek is gespecialiseerd in het op maat fabriceren van (koel)carrosserieën naar gelang de wensen van de klant. De carrosserieën worden standaard voorzien van RVS afwerking aan achterzijde en extra versterkingen in de wanden, waar nodig.
Zeeman
LZV


Elke transporteur, groot of klein, is inmiddels bekend met het fenomeen L.Z.V. (wat staat voor; Lange Zware Voertuigen) Dit zijn vrachtwagens welke in samengestelde uitvoering een totaallengte tot 25.25-mtr mag zijn met een maximale tonnage van 60-ton.

Iedereen heeft wel eens gehoord (of mogen aanschouwen) van de machtige Road Trains welke bijvoorbeeld rijden in Australië of Scandinavië.
Megatrailer


De FRC/FNA Mega Trailer is het technologisch meest geavanceerde voertuig dat beschikbaar is op de huidige markt; speciaal ontworpen voor luchtvrachtransport. De exclusieve structuur van zijwanden en vloer met twee verschillende hoogtes en een intern volume van meer dan 100 vierkante meters, maakt het gelijktijdig transporteren van 3 tot 4 luchtvrachtpallets een realiteit; met als resultaat lagere kosten en een verminderde aanslag op het milieu.

Door het gebruik van speciaal samengestelde isolerende materialen en de verwerving van het FRC/FNA-certificaat voor koeltransporten met een temperatuur van -20 graden Celcius met een coëfficiënt “K” van 0,39W/m2K, is de FRC/FNA Mega Trailer de perfecte trailer voor luchtvrachttransport.
ULB
Urban-Line Box


De Urban-Line Box van Burgers carrosserie is de sterkste lichtgewicht laadbak van Europa. Uw oplossing voor klein vervoer in de binnensteden en daarbuiten. Door de ontwikkeling van sterke lichtgewichtspanelen met een hogere isolatiewaarde, kunnen wij meer laadvermogen en een lange levensduur bieden.

Met laadklep, achterdeuren of beide, een zijdeur of een schuifdeur, wij kunnen deze Urban-Line Box geheel naar uw wens opbouwen. Wij denken met u mee, voor het soort goederen dat u vervoert, en adviseren u om u de meest geschikte carrosserie te kunnen laten kiezen.

De geïsoleerde panelen zijn geschikt voor ieder soort transport. Tot een gewicht van 3.500 kg houdt u voldoende laadvermogen over, om allerlei goederen te vervoeren en is geschikt voor elk merk chassiscabine.

De hoge mate van personalisatie komt tegemoet aan de vraag uit de markt naar een een oplossing met enerzijds een hoge laadcapaciteit gecombineerd met functionaliteit, een licht voertuig en perfecte isolatie en anderzijds een gegarandeerde moderne en esthetische afwerking, wat deze Mega Trailer uniek in zijn soort maakt.
Sevic Cenntro 500
Seval Cenntro 500


De Seval Cenntro 500 is een elektrisch bezorgvoertuig. Dit bezorgvoertuig is volledig afgestemd op de hedendaagse wensen ten aanzien van duurzame inzetbaarheid van de voertuigen in en om de steden & dorpen.

De Seval Cenntro 500 is 100% elektrisch aangedreven en zeer compact. Daardoor is deze geschikt voor het rijden in smalle straatjes. Door zijn moderne design, zeer complete standaard uitrusting en goede rijeigenschappen is de Seval Cenntro 500 het antwoord op de vraag naar een duurzaam 100% elektrisch voertuig met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Specificaties en bijzonderheden van de
Seval Cenntro 500
• Leverbaar o.a. met een
   gesloten- en open laadbak.
• Afmetingen chassis cabine:
   hoogte 1.905 mm – breedte
   1.400 mm – lengte 3.910
   mm.
• 3 varianten, respectievelijk
   met een maximum snelheid
   van 25 km/h, 45 km/h en 85
   km/h.
• Vanaf 16 jaar te besturen
   met rijbewijs T, vanaf 18 jaar
   met rijbewijs B
• De Seval Cenntro 500 is er
   met een laadvermogen tot
   840 kg. Met laadbak tot circa
   700 kg.
• Accupakket Lithium
   batterijpakket 20 kW, 180 km
   actieradius. Opladen kan aan
   een 230v stopcontact, of aan
   de laadpaal. Er wordt 6.6
   kWh geladen.
• Zeer complete standaard
   uitrusting met o.a ABS,
   achteruitrijcamera,
   centrale deurvergrendeling,
   multimedia audio met
   bluetooth en LED-
   dagrijverlichting.
• Door een speciaal ontwikkeld
   veersysteem, schijfremmen
   voor en achter en  
   ‘normale’banden (175/65
   R14 heeft de Seval Cenntro
   500 goede rijeigenschappen.
• De standaardkleur is wit,
   tegen meerprijs in uw eigen
   bedrijfskleur leverbaar.
(Bloemen)Combi


Ook voor (bloemen)combi’s draait Burgers zich niet om. Deze carrosserieën, bestaande uit een motorwagen met middenas-aanhanger, worden op maat gemaakt voor de klant. Burgers levert deze carrosserieën met of zonder koeling. 

Wat maakt de (bloemen)combi speciaal? Bij deze carrosserie heeft u de mogelijkheid tot doorladen. De carrosserie is uitermate geschikt voor volumetransport, van bijvoorbeeld bloemen en/of planten. De carrosserie heeft betere isolatiewaarden en de panelen zijn goed bestendig tegen vocht. 

Heeft u een bestaand chassis, en wilt u een aanhanger laten bouwen? Geen probleem!
Logo BurgersOns bedrijfWerken bij BurgersCertificaten/DownloadsAlgemene voorwaarden
@2024 Burgers 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram