Nieuwe dealer Geser Fahzeugbau AG

Ook in Zwitserland is een contract getekend met een nieuwe dealer die ons gaat helpen om het Double Deck trailer concept bekend(er) te maken!
Wij heten hen van harte welkom in Team Burgers! 

 Geser Fahrzeugbau AG is een grote carrosseriebouwer in Zwitserland met eigen spuiterij, service- & reparatieafdeling en reserveonderdelenverkoop.
 Sinds 1936 zijn zij toegewijd aan traditie. Op 8 juni 1936 richt Rupert Geser het bedrijf op als eenmanszaak, welke binnen een jaar tijd uitgroeide tot een bedrijf met acht medewerkers. In 1940 nam Geser hetcarrosseriebedrijf aan de Lädelistrasse in Luzern over en in 1961 werd in Altdorf een filiaal geopend. Door de sterke groei van het bedrijf verhuisde het bedrijf van Luzern in 1967 naar Littau, waar in 1985 en 1988 werd uitgebreid met twee hallen. 

In 1999 werd het bedrijf omgevormd naar een onafhankelijke naamloze vennootschap. Geser Fahrzeugbau AG wilde dichter naar de klant toegroeien en de service- & reparatieafdeling uitbreiden. Daarom werd in 2005, in samenwerking met andere partners, het 'Truck Drive-in Center'in Egerkringen geopend. Dit zorgde voor een vergroting van service- & reparatiewerk op een centrale locatie. 

In 2008 tekende het bedrijf een fusie met Auto AG Group. Dit betekende weer een stap vooruit om de klant een vanuit één  thuis een compleet pakket te kunnen aanbieden. 

Wilt u meer weten over onze nieuwe dealer?

  
Logo BurgersOns bedrijfWerken bij BurgersCertificaten/DownloadsAlgemene voorwaarden
@2022 Burgers 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram